Házhozszállítás

Házhozszállítás 50.000 Ft felett INGYENES*

– Háztól házig szállítás minden címre
– Csomagkézbesítés a felvételt követő munkanapon, Magyarország területén
– Ingyenes másodszori kézbesítési kísérlet
– Minden csomagra automatikus értékbiztosítás 50 000 Ft-ig, csomagonként
– Track & Trace® technológia, internetes csomagkövetés, átvételi elismervény letölthető a honlapról
– Adminisztrációt támogató ügyfélszoftverek (MPL)
– Call center címzettek részére 07:00 – 20:00 óráig

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS 50.000 Ft felett INGYENES!

Minden vásárlónknak, aki 50000 Ft felett vásárol és a rendelése nem haladja meg a 30 kg-ot, ingyenes házhoz szállítást biztosítunk!
Nem részesül ingyenes szállításban azon vásárlónk, ahol a termék raklapos szállítást igényel. Ebben az estben amikor a rendelt termék szállítását csak raklapon tudjuk megoldani raklapos szállítási díjat kell felszámoljunk.

Azon termékek, amelyek bármelyik oldala meghaladja a 70 cm-t túlméretesnek minősül, ebben az esetben ingyenes szállítást nem tudunk vállalni.

A szolgáltatások igénybevételével a Megbízók a MPL “Általános Üzleti Feltételek”-et, valamint az “Általános Csomagbiztosítási Feltételek”-et elismerik és elfogadják.

50.000 Ft alatti vásárlás esetén max. 2m csomagátmérőig MPL futárszolgálat díjai a következők:

2.000 Ft-ig 1.400 Ft + 410 Ft utánvétel
2.000 Ft – 5.000 Ft-ig 1.670 Ft + 410 Ft utánvétel
5.000 Ft – 10.000 Ft-ig 1.790 Ft + 410 Ft utánvéttel
10.000 Ft – 20.000 Ft-ig 2.100 Ft + 540 Ft utánvéttel
20.000 Ft – 30.000 Ft-ig 2.540 Ft + 770 Ft utánvéttel
30.000 Ft – 50.000 Ft-ig 2.920 Ft + 770 Ft utánvéttel

 

Sürgős, határidős csomag kézbesítése a felvételt követő munkanapon, legkésőbb 12 óráig. Csak meghatározott településeken, a települések listája a MPL honlapján található.

A termék díja minden esetben: Business-Parcel és Business-Small Parcel díj + 50 %.

Az árak csomagonként értendőek és tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t.

SMS-szerviz

A feladó tájékoztathatja a címzettet a csomag feladásakor, hogy a következő munkanapon a csomag kiszállításra kerül. A szöveges üzenet tartalmazza a csomag azonosítószámát, az utánvét összegét (ha tartozik a csomaghoz) és a címzetteknek fenntartott ügyfélszolgálat telefonszámát, ahol a címzett felteheti kérdéseit a kiszállítással kapcsolatban. A rendelkezésre álló 130 karaktert a feladó tetszőlegesen felhasználhatja a kívánt információ közlésére.

Előértesítés

A címzett tájékoztatást kap a csomag kézbesítésének reggelén. A szöveges üzenet tartalmazza a csomag azonosítószámát, a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban (pl.: 8 – 11 óra között) és a címzetteknek fenntartott ügyfélszolgálat telefonszámát, ahol a címzett egyeztethet a kiszállítással kapcsolatban.

Rugalmas kézbesítés – SMS kiegészítés

Az e-mail-es értesítésen felül a kiegészítő szolgáltatás segítségével SMS-ben is értesítjük a címzetteket. A szolgáltatás csomagonként is megrendelhető!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a kiszállított csomagot átvételkor ellenőrizze! Csak sérülésmentes csomagot vegyen át. Amennyiben csomagja megsérült vagy bontott, a futárszolgálat kézbesítőjétől haladéktalanul kérjen jegyzőkönyvet, amelyet a kézbesítő aláírásával hitelesített.

Ennek hiányában utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Kérem vizsgálja meg a csomagot, ellenőrizze a terméket, hogy esetlegesen sérült-e, működőképes. Ha valami rendellenességet észlel azonnal lépjen velünk kapcsolatba.

A kézbesítéssel kapcsolatos reklamációt napokkal a kézbesítés után nem áll módunkban elfogadni! Törékeny áru vásárlása esetén módjában áll kiválasztani a szállítási menüben egy plusz szállítási költséggel járó funkciót, ilyenkor a szállítási díjhoz + 1690 Ft (törékeny 100% garancia) szállítási díj kerül felszámításra. Ezt a lehetőséget akkor is igénybe veheti, ha már a vásárlása elérte a 30000 Ft-ot és az ingyenes házhoz szállítást megkapja, de törékeny árut rendelt (mint pl.: olyan terméket, amiben kvarcüveg található)vagy egy olyan biztosítékot szeretne a szállítására, amely esetében bármilyen kár keletkezik, mi azt térítjük vagy cseréljük 100%-ban.

*Házhozszállítás 50.000 Ft felett 40 kg-ig ingyenes.

40 kg feletti rendelés esetén az MPL logisztika raklapos futárszolgálattal tudjuk teljesíteni. Raklapok ára 2.100 Ft/db.  A raklapos szállítási díjak egyedi díjszámítás alapján történnek, függ a raklap méretétől és súlyától.

Kis raklap méretek: 80 cm x 60 cm maximum magasság 190 cm szállítási díja: 8.000 Ft és 13.000 Ft raklaponként.
Nagy raklap méretek: 120 cm x 80 cm maximális magasság: 190 cm szállítási díja: 15.000 és 20.000 Ft raklaponként.

Ezeket a raklapos szállításokat minden esetben egyeztetjük a megrendelővel.

Az árak bruttó árak, a 27% áfát tartalmazzák.

Az árú átadását követően a futárszolgálat felel a csomag épségéért. A szállítás során keletkezett kárért a szállítmányozó vállal garanciát.

Kedves vásárlónk! Felhívjuk figyelmét, hogy megrendeléseit a webáruházon keresztül tudjuk felvenni. Bármilyen jellegű hibabejelentése van azt kérjük írásban jelezze felénk az info @ waterandgarden.hu e-mail címen keresztül.

E-mail-ben feladott megrendelésénél kérjük, adják meg a termék pontos nevét, darabszámát, a megrendelő nevét, a szállítási és számlázási címet, és a telefonszámot.

NoemiHázhozszállítás